Det är med stor glädje och stolthet vi hyllar Sara Katarina Gustafsson och hennes företag, Söderbönans Catering AB, som nyligen utnämnts till länets entreprenör. Sara har en passion för mat som sträcker sig ända från hennes ungdomsår, och hon lägger all sin energi och själ i sitt arbete.

Sara älskar att skapa harmoni i sina matkompositioner och är övertygad om att en väl sammansatt måltid inte behöver vara komplicerad. Hon strävar alltid efter att göra det lilla extra för att leverera enastående smakupplevelser till sina kunder. För Sara är kundens nöjdhet av högsta prioritet, och hon ser till att kommunicera noggrant med varje kund för att säkerställa att deras förväntningar överträffas vid varje tillfälle.

Söderbönans Catering AB är inte bara ett företag utan en plattform för Saras passion för matlagning och smakkreationer. Företaget förvaltar tillgångar och licensrättigheter inom restaurangbranschen och bedriver restaurang och catering verksamhet av högsta kvalitet. Med Saras dedikation och kärlek till sitt arbete är det inte förvånande att hon har blivit erkänd som en framstående entreprenör i länet.

Vi gratulerar Sara Katarina Gustafsson och Söderbönans Catering AB till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att fortsätta njuta av hennes fantastiska matupplevelser och kulinariska kreativitet.

Stort grattis till (Söderbönans Catering AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Sara Katarina Gustafsson
Org.nr: 556753-0703
Mail: info@soderbonanscatering.se
Adress: Krukmakargatan 46 – 117 26 Stockholm Stockholms län
Län: Stockholms län
soderbonanscatering.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *