Simon Nyström, hjärnan bakom Släpstudion AB, är nu länets stolta entreprenör, och vi är glada över att dela denna framstående prestation med er alla.

I spetsen för Släpstudion AB leder Simon en verkstad som excellerar inom service, reparation och installation av utrustning för alla typer av husvagnar. Certifierade för jobb på välrenommerade märken som Polar, Cabby och Solifer, och som ALDE/Truma-partner, strävar de alltid efter det högsta standarden och samarbetar med distributörer för att säkerställa tillgång till alla nödvändiga reservdelar.

Släpstudion AB skiljer sig från mängden genom att erbjuda inte bara professionell service utan också ett brett sortiment av släp i olika varianter, allt från stora flaksläp till skåpsläp och specialanpassade alternativ. Simon och hans team är dedikerade till att möta varje kunds behov och frågor, vilket har gjort dem till en pålitlig partner för alla släpentusiaster.

Vi hyllar Simon Nyström och Släpstudion AB för deras dedikation till branschen och deras förmåga att överträffa förväntningar. Tack för att ni är en oumbärlig del av vårt näringsliv och en förebild för andra entreprenörer.

Stort grattis till Simon Nyström – Länets entreprenörer 2023!

VD Simon Nyström
Org.nr: 559364-3264
Mail: simon@slapstudion.se
Adress: BANGÅRDSVÄGEN 14 – 428 35 Kållered
Län: Västra Götalands län
släpstudion.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *