Det är med stolthet och glädje vi hyllar Sjöbloms VVS-Butik och dess VD, Stig-Göran, för deras enastående insatser som länets entreprenör. Bolaget har en imponerande historia som började med en vision om att fylla det tomrum som uppstod när försvarets del i Umeå stängdes ned.

Göran, tillsammans med en vän, insåg att det fanns ett behov av kvalificerade rörmokare i området och tog chansen att fylla det tomrummet. Med ett förflutet inom försvaret och en passion för VVS-branschen grundade de sitt första handelsbolag år 2000. Sjöbloms VVS-Butik har sedan dess blivit en pålitlig och respekterad aktör inom VVS-branschen i Umeå och dess omgivningar. Med certifierade montörer och ett brett utbud av produkter och tjänster är de det självklara valet när det gäller alla typer av VVS-arbeten.

Bland deras tjänster finns installation av badrumsinredningar, renoveringar av badrum, byte av golvbrunnar i trä- och betongbjälklag samt installation av pelletsanläggningar och vedpannor från deras samarbetspartner Värmebaronen. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och väl utförda arbeten har de blivit kända för sitt engagemang för kundens behov och önskemål.

Stig-Göran, med sina imponerande 12 års erfarenhet inom VVS-branschen, leder företaget med stor expertis och dedikation. Alla arbeten utförs med noggrannhet och kvalitet, och företaget strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar. Sjöbloms VVS-Butik till deras utmärkelse som länets entreprenör och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och bidrag till samhället genom deras utmärkta VVS-tjänster och produkter.

Stort grattis till Sjöbloms VVS AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Stig-Göran Sjöblom
Org.nr: 556863-1575
Mail: sjoblomsvvs@gmail.com
Adress: Gräddvägen 29 – 906 20 Umeå
Län: Västerbottens län
sjoblomsvvs.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *