SGS Studio för husprojektering AB, under ledning av Samir Gadzo och Suzana Strbac, är verkligen en pärla bland länets entreprenörer. Grundat 2009, har företaget visat en imponerande förmåga att leverera högkvalitativa husprojekteringslösningar över hela Sverige och Danmark.

Med över 100 projekt per år har SGS Studio för husprojektering AB etablerat sig som en pålitlig partner för om- och tillbyggnader samt nybyggnadsprojekt. Deras breda och gedigna kunskap sträcker sig över olika typer av byggnader, inklusive villor, kontorsbyggnader och andra verksamheter.

Det som verkligen skiljer SGS Studio för husprojektering AB från mängden är deras helhetsperspektiv. Genom att erbjuda allt från arkitektritningar till konstruktionsritningar och andra tekniska handlingar, skapar de en komplett och sömlös upplevelse för sina kunder. Samordningen av hela projektet är något som verkligen lyfter fram deras professionalism och engagemang.

Här hyllar vi Samir Gadzo, Suzana Strbac och hela teamet på SGS Studio för husprojektering AB för deras enastående arbete och deras bidrag till byggbranschen. Må ni fortsätta er framgångsresa och fortsätta forma länets bygglandskap med er kompetens och dedikation.

Stort grattis till SGS Studio för husprojektering AB – Länets entreprenörer 2023!

Styrelse: Samir Gadzo och Suzana Strbac
Org.nr: 556996-6624
Mail: info@sgstudio.se
Adress: KULLAGATAN 40 – 252 20 Helsingborg
Län: Skåne län
sgstudio.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *