SATIN AB, under ledning av Tina Lundh, har blivit en hörnsten i samhället genom att erbjuda olika former av boende inom vård, skydd och trygghet. Deras fokus ligger på att skapa boenden som kan individ anpassas för att möta varje persons specifika behov.

Genom att erbjuda både skyddat boende och olika typer av lägenheter och villor har SATIN skapat en mångsidig plattform för alla som behöver stöd och omsorg. Deras flexibilitet och förmåga att anpassa insatserna efter individens behov är beundransvärd och visar på deras dedikation till varje individ.

Det är tydligt att SATIN arbetar från hjärtat, och deras engagerade personal, inklusive Zana som varit en viktig del av teamet från början, samt Josefin, Moa och Peri, förtjänar en stor hyllning för det fantastiska arbete de utför varje dag. Deras hängivenhet och skicklighet är avgörande för att skapa en trygg och stödjande miljö för alla som bor och arbetar inom SATIN.

Det är med stolthet vi gratulerar SATIN AB och Tina Lundh för deras framstående prestationer och erkännande som länets entreprenör för andra året i rad. Med deras fortsatta dedikation och passion är vi övertygade om att SATIN kommer fortsätta att vara en ledande kraft inom vård och omsorg och göra en positiv skillnad i människors liv.

Stort grattis till (Satin AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Tina Lundh
Org.nr: 559034-6077
Mail: tina@satinab.se
Adress: LOMMAVÄGEN 53 – 245 62 Hjärup
Län: Skåne län
satinab.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *