Riley& AB har stolt vunnit titeln som länets entreprenör 2023, och deras vision är tydlig – att skapa kommunikation som inte bara möter, utan överträffar, kundernas affärs mål och visioner. För att uppnå detta tror företaget på att omdefiniera och tänka nytt, att kreativt utforska de möjligheter de har till sitt förfogande.

Företagets engagemang för varumärkes byggande kommunikation går bortom att bara leverera meddelanden. Genom att bli en del av förändringen bidrar de aktivt till att forma och påverka det skiftande landskapet. Riley& AB har inte bara etablerat sig som en framstående aktör inom kommunikationssektorn, utan de har också blivit en drivkraft för förändring och utveckling.

Vi vill hylla grundaren och hennes partner för deras passion, kreativitet och förmåga att inspirera förändring. Deras framgång som länets entreprenör 2023 är en välförtjänt erkännande av deras dedikation och bidrag till att skapa meningsfull och effektiv kommunikation. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och innovationer på den spännande vägen framåt.

Stort grattis till Antonie Skansenhäll – Länets entreprenörer 2023!

VD Antonie Skansenhäll
Org.nr: 559234-4211
Mail: Antonie@rileyand.com
Adress: VAGNMANSGATAN 3 B – 261 40 Landskrona
Län:

Skåne län

https://www.rileyand.com/

www.linkedin.com/company/riley-and

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *