Redovisningskonsult Agneta Svahn AB har blivit utnämnd till länets entreprenör för sitt enastående arbete inom redovisningsbranschen. Agneta Svahn, VD för företaget, är känd för sitt starka engagemang för kundnöjdhet och helhetslösningar.

Med en inriktning på att betjäna enskilda firmor och mindre bolag, upprätthåller hon nära och förtroendefulla relationer med sina kunder, vilket är en av hennes främsta prioriteringar. Genom att fokusera på ekonomiska frågor inom jord- och skogsbruk och arbeta främst med ägarledda företag, erbjuder Agneta och hennes team skräddarsydda och professionella tjänster som möter varje kunds unika behov.

Det som skiljer Agneta och hennes kollegor åt är deras gemensamma bakgrund och drivkraft att starta eget efter en konflikt med en tidigare arbetsgivare. De bildade tillsammans varumärket/konceptet MERIT-AB och började sina egna företag, med var och en som egenanställda, vilket visar på deras entreprenörsanda och styrka som team.

Genom sitt dedikerade arbete och passion för att hjälpa sina kunder har Agneta Svahn och Redovisningskonsult Agneta Svahn AB blivit en ledande aktör inom branschen och en värdig mottagare av utmärkelsen som länets entreprenör. Vi gratulerar dem till deras framgång och ser fram emot att följa deras fortsatta resa inom redovisningsvärlden.

Stort grattis till (Redovisningskonsult Agneta Svahn AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Agneta Svahn
Org.nr: 559024-8042
Mail: agneta.svahn@merit-ab.se
Adress: HONNÖRSGATAN 26 – 352 36 Växjö
Län: Kronobergs län
merit-ab.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *