Lennart Bäckblom och hans företag Promanco AB har blivit en lysande stjärna i det lokala näringslivet och en källa till inspiration för många. Med en imponerande karriär som sträcker sig över två decennier har Lennart visat enastående skicklighet och beslutsamhet som entreprenör.

Med en bakgrund som implementationsansvarig och tidigare ekonomichef har Lennart inte bara byggt en framgångsrik verksamhet, utan har också bidragit till att effektivisera affärsprocesser och genomföra förändringar inom IT-stöd för många företag. Hans dedikation till att erbjuda professionellt stöd och skapa verkliga resultat för sina kunder har gjort honom till en eftertraktad expert inom branschen.

Utöver sitt arbete inom affärsverksamhet har Lennart också en passion för musik och körsång, vilket han aktivt delar med sig av genom sin hobbyverksamhet. Hans förmåga att balansera mellan sitt professionella engagemang och sina personliga intressen är en inspirerande modell för hur man skapar en meningsfull och balanserad livsstil.

Utmärkelsen som länets entreprenör är en välförtjänt hyllning till Lennarts mångåriga arbete och hans betydande bidrag till näringslivet och samhället. Vi ser fram emot att fortsätta följa hans framgångsrika resa och önskar honom all lycka i framtiden, både i hans affärsverksamhet och i hans passion för musik och körsång.

Stort grattis till (Promanco AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Lennart Bäckblom
Org.nr: 559054-0059
Mail: info@promanco.se
Adress: TALLBACKEN 6 – 434 79 Vallda
Län: Hallands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *