Vi vill hylla Mattias Lené, VD för Profilogen Bromma AB, för hans enastående arbete och den fantastiska resa han har gjort. Under 20 år har Mattias inte bara drivit företaget framåt, utan också byggt upp en otrolig verksamhet som utmärker sig inom reklamproduktion.

Profilogen Bromma AB är ett modernt företag som producerar reklam inhouse och sätter en ära i att ge förstklassig service. De erbjuder ett brett utbud av tjänster inklusive skyltar, dekaler, schabloner, affischer, banderoller, rollups, wrapping, helfoliering, fönsterdekor, montage och bildekor. Mattias och hans team är kända för att alltid göra det lilla extra för sina kunder, vilket har resulterat i hög kundnöjdhet och många återkommande kunder.

Med deras långa erfarenhet av reklamproduktion kan Profilogen Bromma AB hjälpa sina kunder att välja rätt produktionssätt för varje projekt. Fokus ligger alltid på snabb service med hög kvalitet till rätt pris, något som verkligen uppskattas i branschen.

För sitt hårda arbete, sin strävan efter perfektion och sitt exceptionella ledarskap hyllar vi Mattias Lené och Profilogen Bromma AB som Länets Entreprenör. Deras framgång är ett bevis på att med rätt inställning och arbetsmoral kan man nå långt, och vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar.

Stort grattis till (Profilogen Bromma AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Mattias Lené
Org.nr: 556872-4305
Mail: mattias@profilogenbromma.se
Adress: JOHANNESFREDSVÄGEN 11 -168 69 Bromma
Län: Stockholms län
Profilogen Bromma AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *