Proffsbygg Södrasverige AB, under den kompetenta ledningen av Roger Faltin, är mer än ett företag; det är en banbrytare inom renovering och takläggning. Sedan grundandet 1988 och omvandlingen till Aktiebolag 2012 har de varit föregångare inom branschen och satt en standard för hantverksmässig skicklighet.

För Proffsbygg Södrasverige AB är varje projekt en konstnärlig möjlighet att skapa något unikt och varaktigt. De specialiserar sig inte bara på att lägga tak, de skapar skyddande skulpturer över byggnader och skapar en känsla av trygghet och hållbarhet.

Genom att kombinera professionell service med väl utförda arbeten har de vunnit kundernas förtroende och skapat enastående resultat. Deras engagemang för nöjda kunder sträcker sig bortom affärstransaktioner; det är en passion för att skapa mervärde och långvariga relationer.

Med Göteborg och Malmö som sina huvudbaser sträcker sig deras påverkan genom hela Sverige, och de är inte bara entreprenörer utan också samhällsbyggare. Vi hyllar Proffsbygg Södrasverige AB som länets entreprenör och är stolta över att se dem fortsätta att bygga upp och förbättra vårt samhälle. Tack för ert dedikerade arbete och er ovärderliga bidrag till branschen.

Stort grattis till Proffsbygg Södrasverige AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Roger Faltin
Org.nr: 556881-9444
Mail: roger@Proffsbygg.com
Adress: VEGEÅGATAN 6 – 267 41 Bjuv
Län: Skåne län
proffsbygg.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *