Med över två decenniers erfarenhet i rekryterings- och bemanningsbranschen är Alexander en affärsutvecklare som inte bara når, utan överträffar kundförväntningar. Stolt grundare av Procas Business Relations AB år 2017, har hans resa inte bara stärkt hans entreprenörskap utan också format honom som individ.

För Alexander är företagandet inte bara en professionell resa utan också en personlig utveckling. Han insåg under sina tidigare anställningar sin potential att skapa något betydande på egen hand. Att förverkliga idén om sitt eget företag var ett sätt för honom att ta kontroll och driva innovation på ett sätt han inte kunde tidigare.

Kundnöjdhet är en kärnprincip för Alexander. Han strävar alltid efter att inte bara möta utan överträffa förväntningarna hos dem han samarbetar med. Mitt i affärsvärlden är han medveten om att det viktigaste är att hålla familjen nära. För Alexander är balansen mellan arbete och familjeliv en källa till styrka och motivation.

Att omge sig med likasinnade och erfarna individer är en viktig del av Alexanders framgångsrecept. Han värdesätter sina vänner och mentorer som har varit en konstant och viktig del av hans utveckling. För honom är misstag inte hinder, utan snarare en möjlighet att växa och lära sig, och det är denna inställning som driver honom att ständigt förbättras.

Alexanders inspirerande syn på livet och affärer ligger i att förstå och omfamna den kontinuerliga utvecklingen. För honom handlar det om att inte bara lyckas i affärer utan att göra det på ett sätt som är meningsfullt och hållbart för både honom själv och dem han samarbetar med. Vi är glada över att tilldela Alexander denna prestigefyllda utmärkelse som Länets Entreprenör och ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar.

Stort grattis till Alexander Proca – Länets entreprenörer 2023!

VD Alexander Proca
Org.nr: 559133-0799
Mail: alexander.proca@procas.se
Adress: VALENTIN SABBATS GATA 4 – 113 61 Stockholm
Län: Stockholms län
procas.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *