Anna Welander, den kreativa kraften och VD:n bakom Perfect Clinic by Welander AB, är en exceptionell individ inom skönhetsbranschen. Med en gedigen utbildning som Narkossjuksköterska från Karolinska Institutet och åtta års erfarenhet inom sjukvården, har Anna skapat något unikt med Perfect Clinic.

Anna grundade Perfect Clinic efter att ha verkat inom skönhetsbranschen och kände att det var dags att erbjuda något mer. Hon saknade möjligheten att skapa långsiktiga behandlingsplaner där det naturliga resultatet står i fokus. Perfect Clinic har blivit en plats där varje individ får en skräddarsydd upplevelse och där det estetiska resultatet är så vackert som möjligt.

Anna vill rikta ett varmt tack till sina föräldrar, mamma och pappa, för deras ständiga närvaro och ovillkorliga stöd. Deras stöd har varit en viktig del av Anna’s resa och framgång med Perfect Clinic.

Tack vare Anna Welander och Perfect Clinic, strålar skönhetsbranschen lite ljusare, och vi ser fram emot deras fortsatta bidrag till naturlig skönhet och välbefinnande.

Stort grattis till Anna Welander – Länets entreprenörer 2023!

VD Anna Welander
Org.nr: 559022-8747
Mail: anna.e.welander@gmail.com
Adress: KUMMELBY KÄLLGÅRD 1 – 595 93 Mjölby
Län: Östergötlands län
theperfectclinic.com/

7 Responses

  1. Pingback: naga356
  2. Pingback: Relex smile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *