Perfect Clinic by Welander AB, under ledning av Anna Welander, har utmärkts som länets entreprenör för andra året i rad. Denna utmärkelse är ett erkännande av Anna Welanders enastående engagemang och den höga kvalitet hon upprätthåller inom sitt företag.

Anna Welander är en sann entreprenör som brinner för sitt företag och dess framgång. Genom sitt hårda arbete och dedikation har hon tagit Perfect Clinic by Welander AB till nya höjder. Hennes fokus på kvalitet och professionalism har gjort det möjligt för henne och hennes team att möta alla utmaningar som de har ställts inför.

Perfect Clinic by Welander AB erbjuder medicinska och estetiska behandlingar av högsta standard. Med Anna Welander vid rodret kan kunderna vara säkra på att de får den bästa vård och service som är möjlig.

Denna utmärkelse som länets entreprenör är en välförtjänt hyllning till Anna Welanders ledarskap och företagets framgång. Det visar på deras enastående prestationer och deras fortsatta strävan efter att leverera excellence inom branschen för medicinska och estetiska behandlingar.

Stort grattis till (Perfect Clinic by Welander AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Anna Welander
Org.nr: 559022-8747
Mail: anna.e.welander@gmail.com
Adress: KUMMELBY KÄLLGÅRD 1 – 595 93 Mjölby
Län: Östergötlands län
theperfectclinic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *