Pashai Nejad och Peter Amir Ciavach, grundarna av Pash Ekonomi AB, har gjort betydande framsteg inom den ekonomiska sektorn och blivit en väsentlig del av länets näringsliv. Deras företag har inte bara utmärkt sig genom sina tjänster utan också genom sitt engagemang för kundvård och tillförlitlighet.

Med en stark vilja att växa och utvecklas under det kommande året har Peter visat på en imponerande vision för företagets framtid. Hans fokus på att ta hand om kunderna och leverera enastående service har resulterat i en lojal kundkrets som regelbundet rekommenderar honom till andra.

Pash Ekonomi AB är dedikerat till att erbjuda en rad ekonomiska tjänster, och deras engagemang sträcker sig bortom att bara tillhandahålla redovisningstjänster. Genom att skapa ett personligt och förtroendefullt förhållande med varje klient har de skapat en plattform för framgång och tillväxt för både sina kunder och sitt eget företag.

Utmärkelsen som länets entreprenör är en erkänsla för deras hårda arbete, engagemang och dedikation till att leverera exceptionell service och skapa verkliga resultat för sina kunder. Vi ser fram emot att fortsätta följa Pashai Nejad, Peter Amir Ciavach och Pash Ekonomi AB:s framgångsrika resa och önskar dem allt gott i framtiden.

Stort grattis till (Pash Ekonomi AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Pashai Nejad, Peter Amir Ciavach
Org.nr: 559122-2590
Mail: peter@pashekonomi.se
Adress: Nybohovsbacken 21 – 117 63 Stockholm
Län: Stockholm län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *