Partners in Grime, grundat av Alex Cerda i november 2017, är en framstående aktör inom lokalvård, service, hygienteknik och miljömedvetna helhetslösningar för en effektiv städekonomi. Företaget har nyligen blivit hedrat som länets entreprenör och kommer nu att motta ett välförtjänt certifikat.

Det som verkligen sätter Partners in Grime isär är dess karaktär som ett starkt familjeföretag. Alex Cerda, grundaren, har inte bara etablerat en framgångsrik verksamhet utan har också tagit med sig sitt engagemang och sin expertis till företaget. Tillsammans med sönerna Nicolas Cerda och Anthony Cerda leder de företaget mot nya höjder.

Partners in Grime har uppnått auktoriserat serviceföretagsstatus och har ett ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001:2015 (kvalitet) och ISO 14001:2015 (miljö). Deras engagemang för höga standarder inom branschen återspeglas i deras kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund och medlemskap i ALMEGA Tjänsteförbunden samt Svenskt Näringsliv.

Vi uppmärksammar och erkänner Partners in Grime för den prestigefyllda utnämningen som länets entreprenör. Deras dedikation till kvalitet och hållbarhet i tjänsteleveranser är en inspiration för andra och en bidragande faktor till företagets framgång. Fortsätt det goda arbetet och skapa en renare och mer hållbar framtid!

Stort grattis till Alex Cerda – Länets entreprenörer 2023!

VD Alex Cerda
Org.nr: 559133-4684
Mail: alex@partnersingrime.se
Adress: ABRAHAMSBERGSVÄGEN 27 – 168 30 Bromma
Län: Stockholms län
partnersingrime.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *