Partners Försäkringslotsning AB och Carl Håkan Svante Möller förtjänar en stor hyllning för deras enastående insatser. Vid 73 års ålder fortsätter Håkan envist att leverera utmärkt service till sina kunder och visar inga tecken på att sakta ner. Med en passion för sitt arbete och en djup förståelse för kundrelationer har Håkan skapat en stark koppling till sina kunder och är dedikerad till att tillhandahålla dem de bästa försäkringslösningarna.

Genom åren har Partners Försäkringslotsning AB blivit känt för sin pålitlighet och professionalism i branschen. Håkan har spelat en avgörande roll i företagets framgång genom att upprätthålla höga standarder och bygga långsiktiga relationer med sina kunder.

Bolaget fortsätter att erbjuda förmedling av sakförsäkringar med fokus på att möta kundernas behov och leverera skräddarsydda lösningar. Deras engagemang för att erbjuda enastående service och personlig support har gjort dem till en av länets mest respekterade entreprenörer.

Vi vill gratulera Håkan och Partners Försäkringslotsning AB till den välförtjänta utmärkelsen som länets entreprenör och ser fram emot att fortsätta följa deras framgångar i framtiden.

Stort grattis till (Partners Försäkringslotsning AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Carl Håkan Svante Möller
Org.nr: 556768-7610
Mail: hakan@forsakringlotsning.se
Adress: Hildesbergvägen 10 – 117 62 Stockholm
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *