OVK Specialisten Norr & Söder AB, under ledning av Mio Sparreman, är ett framstående ventilationsföretag i Stockholm som har utnämnts till länets entreprenör och kommer nu att tilldelas ett certifikat som ett erkännande för deras framstående insatser inom branschen.

Företaget specialiserar sig särskilt på OVK-besiktningar och OVK-åtgärder. Med en grundläggande inriktning på ventilationstjänster har OVK Specialisten etablerat sig som en pålitlig och kunnig aktör på marknaden. Deras spetskompetens inom OVK (obligatorisk ventilationskontroll) gör dem till en viktig resurs för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag.

OVK Specialisten Norr & Söder AB strävar efter att göra OVK-besiktningar smidiga och effektiva samtidigt som de garanterar korrekthet och överensstämmelse med alla relevanta regler och bestämmelser. Deras dedikation till att leverera högkvalitativa tjänster har bidragit till att bygga upp ett gott rykte och förtroende bland deras kunder.

Mio Sparreman och hans team på OVK Specialisten Norr & Söder AB förtjänar varmt erkännande för sitt engagemang, sin expertis och sina framstående insatser inom ventilationsbranschen. Vi önskar dem fortsatt framgång och positiv inverkan på ventilationssystem och fastigheter runt om i landet

Stort grattis till Mio Sparreman – Länets entreprenörer 2023!

VD Mio Sparreman
Org.nr: 556894-8540
Mail: mio@ovkspecialisten.se
Adress: Artillerigatan 6 – 114 51 Stockholm
Län: Stockholms län
ovkspecialisten.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *