Förskolan Slottsparken, en pärla i Taxinge, Nykvarns kommun, är en värdig mottagare av utmärkelsen som länets entreprenör. Verksamheten strålar i lantliga omgivningar nära skog och natur, vilket skapar en optimal miljö för barnens lek, utforskande och glädje. Det vackra gamla trähuset och den stora gården ger barnen möjlighet till motoriska utmaningar och kreativitet.

Det är tydligt att personalen på Förskolan Slottsparken brinner för sitt arbete och för att skapa meningsfulla och lärorika sammanhang för både barn och vuxna. Projektinriktat arbete i mindre grupper främjar lek, skapande och utforskande, vilket ger barnen en stimulerande inlärningsmiljö.

Förskolan drivs av en grupp fantastiska kvinnor som personifierar ledorden Hjärta, Hjärna, Kropp, Själ. Deras engagemang och dedikation till varje barns utveckling och trivsel är en nyckel till förskolans framgång.

En särskild hyllning går till Ann Sophie, grundaren av verksamheten 1993. Genom hennes ledarskap och vision har Förskolan Slottsparken vuxit och utvecklats till en organisation med åtta olika bolag under moderbolaget Rönnbergs Friskolor AB. Hennes insatser har skapat en trygg och inspirerande plats för lärande och lek.

Förskolan Slottsparken och dess personal förtjänar varmt erkännande och certifikatet som länets entreprenör. Fortsätt skapa magi och glädje i barnens värld!

Stort grattis till Nykvarns Friskolor AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Liselotte Jonsson
Org.nr: 556827-6678
Mail: kontoret@ronnbergs.se
Adress: Näsby 37 – 155 93 Nykvarn
Län: Stockholms län
ronnbergs.se/

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *