Rickard är en entreprenör med ett imponerande arbetsliv som sträcker sig ända från 12-årsåldern och framåt. Hans oavbrutna drivkraft och företagsanda har gjort honom till en pålitlig leverantör, och varje projekt överträffar kundens förväntningar. Med specialisering inom betonghåltagning har Rickard utvecklat sitt företag och expanderat till att inkludera snickeriarbeten genom Noréns Bygg i Skellefteå.

Noréns Bygg befinner sig nu i en expansionsfas med mer arbete än de kan hantera, vilket skapar ett ökat behov av erfarna medarbetare. De söker aktivt efter 2 betonghåltagare och 3 snickare som vill vara en del av det här framstående teamet. Om du är ute efter att arbeta med de bästa inom branschen och i en positiv arbetsmiljö, är Noréns Bygg platsen för dig att söka. Välkommen till ett företag som värdesätter expertis och en härlig samarbetsanda.

Vi är stolta och glada över att tilldela Rickard denna prestigefyllda utmärkelse som Länets Entreprenör. Hans exceptionella arbete och dedikation till branschen har inte bara gjort hans företag framstående utan har också berikat samhället med högkvalitativa tjänster. Det är entreprenörer som Rickard som verkligen driver fram framgång och innovation, och vi ser fram emot att fortsätta följa hans framgångsrika resa inom bygg- och entreprenadsektorn. Tack för ditt ovärderliga bidrag till näringslivet.

Stort grattis till Rickard Norén – Länets entreprenörer 2023!

VD Rickard Norén
Org.nr: 556286-3141
Mail: info@norens-bas.se
Adress: NÅLVÄGEN 4 – 931 57 Skellefteå
Län: Västerbottens län
norens-bas.se/
norens-bygg.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *