Med stor glädje och respekt tillkännager vi att Jesper Persson är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Hans företag, Nimbleway, är en föregångare inom informationsstyrning, processstyrning och human capital planning.

Nimbleway erbjuder en imponerande palett av tjänster inom human capital planning, som sträcker sig från korta uppdrag till långsiktiga projekt. Genom att fokusera på kvalitet och engagera sig fullt ut i varje projekt, har Jesper och hans team etablerat sig som branschledare.

Det är tydligt att Nimbleway strävar efter att upprätthålla högsta standard i allt de gör. Deras kompromisslösa fokus på kvalitet och utförande är en nyckel till deras framgång och det förtjänar att hyllas.

Vi ser med stor förväntan fram emot att följa Jesper Perssons fortsatta resa och Nimbleways bidrag till branschen. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hans engagemang och skicklighet. Grattis till Jesper Persson och Nimbleway för denna prestigefyllda utmärkelse, och vi ser med spänning fram emot deras fortsatta framgångar inom områdena informationsstyrning, processtyrning och human capital planning.

Stort grattis till Jesper Persson – Länets entreprenör 2023!

VD Jesper Persson
Org.nr: 559147-2336
Mail: Jesper.persson@Nimbleway.se
Adress: OXELVÄGEN 13 – 183 60 Täby
Län: Stockholms län
https://nimbleway.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *