Annika Nellskog och hennes företag, Nellskog Konsult AB, har blivit hyllade som länets entreprenör för deras betydande bidrag till fastighetsbranschen.

Som en etablerad interimskonsult inom fastighetsbranschen har Annika Nellskog skapat en framgångsrik verksamhet som erbjuder högkvalitativa konsulttjänster inom ekonomi och fastigheter. Med över 30 års erfarenhet och ett brett kontaktnät har hon gjort sig känd för sitt professionella engagemang och sin förmåga att leverera resultat av högsta kvalitet åt sina kunder.

Annika Nellskog vill även rikta en varm hyllning till sin make, Anders, som har varit hennes stöttepelare och inspirationskälla under hela hennes entreprenörsresa.

Genom att erbjuda konsultverksamhet inom ekonomi och fastigheter har Nellskog Konsult AB blivit en pålitlig partner för företag och organisationer som behöver expertis och rådgivning inom fastighetsrelaterade frågor.

Vi gratulerar Annika Nellskog och Nellskog Konsult AB till denna välförtjänta utmärkelse och önskar dem fortsatt framgång i framtiden.

Stort grattis till (Nellskog Konsult AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Annika Nellskog
Org.nr: 559240-7109
Mail: annika.nellskog@nellskogkonsult.se
Adress: rasmuskroken 2 – 472 31 Svanesund
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *