Det är med stor beundran och glädje vi tillkännager att Christer Edsberger är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Christer är en förebild och inspiratör för oss alla, och hans resa till framgång är inget mindre än imponerande.

Christer började sin entreprenörsresa redan som 15-åring när han flyttade hemifrån till Göteborg för att följa sina studier. Under dagarna var han i skolan och på kvällarna arbetade han extra inom restaurangbranschen. Vid 17 års ålder hade han en dagtidsanställning som snickare och arbetade som kock på kvällarna.

När Christer fyllde 30 år valde han att studera vid Chalmers tekniska högskola, och efter avslutade studier startade han sitt eget företag, Näringsfastighetskonsult i Göteborg. Hans entreprenörskap och beslutsamhet har varit en inspiration för många och har visat att ingenting är omöjligt med hårt arbete och engagemang.

Christer Edsberger är inte bara en företagsledare, han är också en förebild för alla som drömmer om att förverkliga sina ambitioner. Hans historia är en påminnelse om att med viljestyrka och dedikation kan man uppnå stor framgång.

Vi ser med stor förväntan fram emot att följa Christer Edsbergers fortsatta resa och hans fortsatta bidrag till branschen. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hans arbetsinsats och hans förmåga att inspirera andra. Grattis till Christer Edsberger för denna prestigefyllda utmärkelse, och vi ser med spänning fram emot att följa hans fortsatta framgångar och hans fortsatta roll som en inspirationskälla för många.

Stort grattis till Christer Edsberger – Länets entreprenör 2023!

VD Christer Edsberger
Org.nr: 556608-0122
Mail: Christer.Edsberger@telia.com
Adress: BOX 660 – 442 18 Kungälv
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *