Det är med stor glädje och erkännande som vi tillkännager att Hos Najs har utsetts till länets entreprenör och härmed tilldelas vårt certifikat för deras enastående insatser. Anna-Karin, som grundare och entreprenör, förtjänar särskild hyllning för sitt dedikerade arbete.

Hos Najs är en unik destination där du finner exklusiva japanska produkter, direktimporterade från tillverkare i Japan utan onödiga mellanhänder. Anna-Karin strävar efter att erbjuda en samling noggrant utvalda varor av hög kvalitet, skapade för att passa lika bra in i svenska hem som i sitt ursprungliga japanska sammanhang.

Målsättningen hos Hos Najs är att erbjuda kunderna möjligheten att upptäcka och äga unika föremål som inte finns tillgängliga i andra butiker. Dessa är inte bara till för att vara prydnader; de är designade för användning och ska berika vardagen.

Hos Najs omfamnar en filosofi som hyllar det enkla, rena och minimalistiska inom inredning och livsstil. Denna vision genomsyrar deras kuraterade sortiment och skapar en distinkt identitet för varje produkt de erbjuder.

Anna-Karin förtjänar vår hyllning för hennes passion och arbete med att skapa en unik plats för japansk kultur och estetik. Vi ser fram emot att fortsätta följa Hos Najs resa inom den svenska handelsvärlden.

Stort grattis till Anna-Karin Lensbo Eng – Länets entreprenörer 2023!

VD Anna-Karin Lensbo Eng
Org.nr: 556969-2006
Mail: info@najsofsweden.se
Adress: VÄRMLANDSVÄGEN 285 – 123 48 Farsta
Län: Stockholms län
najsofsweden.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *