Det är med glädje och beundran vi tillkännager att Noosha Amir Alaei är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Noosha är en mångsidig entreprenör med flera verksamheter inom transport, redovningskonsultation och städfirma.

Noosha har dedikerat sig till sina olika verksamheter, men särskilt städverksamheten, som hon planerar att satsa stort på framöver. Inom städsektorn har hon utvecklat en imponerande portfölj av kunder och specialiserar sig på kontorsstädning för olika typer av företag och organisationer.

Nooshas arbete är en påminnelse om vikten av att kombinera hårt arbete och engagemang med mångsidighet. Hennes förmåga att driva flera framgångsrika verksamheter samtidigt är beundransvärd och inspirerande.

Vi ser fram emot att följa Noosha Amir Alaeis fortsatta framgångar, särskilt inom städverksamheten. Hennes utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hennes arbete och företagaranda. Grattis till Noosha Amir Alaei för denna prestigefyllda utmärkelse, och vi ser med spänning fram emot hennes fortsatta bidrag till affärsvärlden.

Stort grattis till Noosha Amir Alaei – Länets entreprenör 2023!

VD Noosha Amir Alaei
Org.nr: 559205-2004
Mail: nooshaamiralaei@hotmail.com
Telefon: 073-788 88 88
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *