N2R Investment AB, med Noosha Amir Alaei som VD, har blivit hedrad som länets entreprenör och mottagit ett förtjänt certifikat för sitt framstående arbete. Företaget har en mångsidig verksamhet som sträcker sig över olika sektorer, inklusive transport, redovisningskonsultation och städning.

Noosha Amir Alaei har ett speciellt intresse för städverksamheten inom företaget och ser det som en av dess hörnstenar. Med expertis inom lokalvård, kontorsstädning och hemstädning strävar N2R Investment AB efter att erbjuda högkvalitativa städtjänster till sina kunder.

Den framgångsrika entreprenören Noosha Amir Alaei är fast besluten att lyfta fram städverksamheten och locka fler kunder till företaget. Genom att fokusera på att erbjuda enastående service och skapa långsiktiga relationer med sina kunder kommer N2R Investment AB att fortsätta att vara en ledande aktör inom städbranschen.

Med en passion för att leverera enastående resultat och uppfylla kundernas behov är Noosha Amir Alaei och hennes team redo att ta företaget till nya höjder och fortsätta erbjuda förstklassig service till sina kunder.

Stort grattis till (N2R Investment AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Noosha Amir Alaei
Org.nr: 559205-2004
Mail: nooshaamiralaei@hotmail.com
Telefonnummer:  073-788 88 88
Adress: Erikslundsvägen 42 – 18753 Täby
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *