Det är med stor glädje och stolthet vi gratulerar Rolf Ödmark, mottagaren av länets entreprenörstitel för andra året i rad. Att vinna denna utmärkelse två år i rad är en prestation som inte många kan skryta med, och det är ett tydligt bevis på Rolf Ödmarks enastående arbete och dedikation.

Rolf är inte bara en framstående entreprenör utan också en kärleksfull far och en inspirerande ledare. Han arbetar nära sina söner i bolaget, och tillsammans strävar de varje dag efter att överträffa sina kunders förväntningar. Rolf vill rikta en varm hyllning till sina söner, vars hängivenhet och arbetsinsats har varit avgörande för företagets framgång. Utan deras hårda arbete och engagemang hade denna utmärkelse inte varit möjlig.

Vi vill också tacka Rolfs kunder, som har uppskattat och stöttat hans tjänster genom åren. Det är deras förtroende och lojalitet som har gjort det möjligt för MRO International AB att växa och blomstra under Rolfs ledning.

Rolf Ödmark är en sann förebild för entreprenörskap och ledarskap. Hans långa erfarenhet och förmåga att möta utmaningar med beslutsamhet och innovation har gjort honom till en oöverträffad kraft inom sitt branschområde. Trots de utmaningar som följer med en lågkonjunktur har Rolf lyckats hålla sitt företag på en växande kurs.

Vi gratulerar Rolf Ödmark och MRO International AB till denna välförtjänta utmärkelse och önskar dem fortsatt framgång och välgång i framtiden.

Stort grattis till (MRO International AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Rolf Ödmark
Org.nr: 559062-3343
Mail: rolf.odmark@mroInternational.eu
Adress: TORSPLAN 8 – 113 65 Stockholm
Län: Stockholms län
mrointernational.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *