Det är med stor beundran och respekt vi tillkännager att Lars Erik Svensson är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Lars har en lång och imponerande karriär som grundades redan 1973, när han startade sin första verksamhet inom skogsvård.

Lars Erik Svensson är en sann entreprenör vars passion och hängivenhet till sitt arbete har burit honom genom åren. Han såg tidigt upp till sin far och morbror, som också var verksamma inom branschen, och fann inspiration i deras arbete. Denna starka familjeanknytning till skogsvård har hjälpt honom forma sin egen resa och utvecklas till den framstående entreprenör han är idag.

För Lars handlade det roligaste med att starta eget företag alltid om friheten. Möjligheten att forma sitt eget öde och göra affärsbeslut som låg i linje med hans vision och värderingar var avgörande för hans beslut att bli entreprenör.

Lars Erik Svenssons resa är en påminnelse om att entreprenörskap är en resa av självständighet, hårt arbete och passion. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hans dedikation och prestationer.

Stort grattis till Lars Erik Svensson – Länets entreprenör 2023!

VD Lars Erik Svensson
Org.nr: 556568-8693
Mail: telacka@icloud.com
Adress: Gudhem Västra Telacka 1 – 521 94 Falköping
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *