Vi vill lyfta fram MaxiDoor Aktiebolag och dess grundare, Jens Gustafsson, för deras enastående prestationer och bidrag till näringslivet i vårt län. Genom hårt arbete, engagemang och dedikation har MaxiDoor etablerat sig som en betydande aktör inom tillverkning och försäljning av branddörrar, industriportar, entrésystem och väggkonstruktioner.

Vi vill också rikta en tacksam hyllning till en tidigare chef på Scania i Södertälje, vars stöd och vägledning har varit avgörande för Jens Gustafssons resa och framgång. Det är exempel som dessa som visar vikten av att ha mentorer och inspiratörer i ens karriär.

Jens Gustafsson förtjänar all cred för sitt hårda arbete och sitt engagemang för att göra MaxiDoor till en framgångssaga. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster har företaget skapat sig ett gott rykte och blivit en pålitlig partner för kunder inom olika branscher.

Vi ser fram emot att följa MaxiDoors fortsatta framgång och dess bidrag till att skapa säkrare och mer effektiva lösningar för olika industrier och verksamheter. Genom sitt fokus på innovation och kvalitet kommer MaxiDoor säkert att fortsätta vara en ledande aktör inom sitt område.

Stort grattis till (MaxiDoor Aktiebolag) – Länets entreprenörer 2024!

VD Jens Gustafsson
Org.nr: 556216-6289
Mail: jens@maxidoor.se
Adress: Norra Bangatan 46 – 718 32 Frövi
Län: Örebro län
maxidoor.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *