Mat av Sonesson AB och dess VD Tobias Sonesson blir nu hyllade som länets entreprenör för deras betydande bidrag till restaurangbranschen.

Under Tobias Sonessons ledarskap har Mat av Sonesson AB etablerat sig som en framstående aktör inom restaurangbranschen. Med en tydlig vision och starkt engagemang för att erbjuda högkvalitativ mat och service har företaget snabbt blivit en favorit bland lokalbefolkningen.

En viktig person som förtjänar erkännande är restaurangchef Mikaela Lindström, vars dedikation och ledarskap har varit avgörande för företagets framgång. Hennes passion för gastronomi och förmåga att skapa en minnesvärd matupplevelse för varje gäst har bidragit till att stärka Mat av Sonessons rykte som en av länets ledande restauranger.

För den som vill uppleva Mat av Sonessons kulinariska magi finns det möjlighet att besöka deras restauranger, inklusive de två nya etableringarna, genom att besöka deras hemsida på https://www.rokenbysonesson.se/.

Med fyra restauranger i området är Mat av Sonesson AB en kraft att räkna med i restaurangvärlden. Vi gratulerar Tobias Sonesson och hans team för deras framgång och önskar dem fortsatt lycka i framtiden.

Stort grattis till (Mat av Sonesson AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Tobias Sonesson
Org.nr: 556985-6825
Mail: tobiassonesson@live.se
Adress: postgatan 2 – 27740 Sankt olof
Län: Skåne län
rokenbysonesson.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *