Vi vill rikta ett stort beröm till Maskinsopning West Aktiebolag och dess VD, Oscar Loza, för deras enastående insatser och dedikation till att tillhandahålla högkvalitativa tjänster inom maskinsopning och fastighetsservice.

Under ledning av Oscar Loza har företaget etablerat sig som en pålitlig aktör inom branschen, med fokus på effektiv och noggrann maskinsopning av bostadsområden, vägar och gator. Deras professionella och noggranna tillvägagångssätt har gjort dem till det självklara valet för många kunder som söker pålitliga sopnings- och skötseltjänster.

Utöver maskinsopning erbjuder Maskinsopning West Aktiebolag också ett brett utbud av tjänster, inklusive trädgårdskötsel, vinterväghållning och fastighetsservice. Deras mångsidighet och förmåga att möta olika behov inom fastighetsbranschen har gjort dem till en uppskattad partner för många fastighetsägare och förvaltare i området.

Genom att även driva kafé- och restaurangverksamhet visar företaget sin förmåga att diversifiera och möta olika kundbehov. Vi vill gratulera Oscar Loza och hela teamet på Maskinsopning West Aktiebolag för deras utmärkta arbete och önska dem fortsatt framgång i deras företagsverksamhet.

Stort grattis till (Maskinsopning West Aktiebolag) – Länets entreprenörer 2024!

VD Oscar Loza
Org.nr: 556369-6441
Mail: oscar@mawab.se
Adress: Spadegatan 19 – 424 65 Angered
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *