Mark & Anläggning Simmelsberga AB, under ledning av Michael Jönsson, har utsetts till länets entreprenör för andra året i rad, vilket är en bekräftelse på deras enastående prestationer och dedikation.

Michael Jönsson har länge satsat på att erbjuda hög kvalitet till sina kunder, och hans långa erfarenhet inom branschen har gjort honom till en pålitlig aktör. Genom att prioritera trivsel och samarbete på arbetsplatsen har han skapat en positiv atmosfär där teamet kan blomstra och leverera sina bästa resultat.

I denna hyllningsartikel vill Michael särskilt tacka sin fru Sara för hennes ovärderliga hjälp med bokföringen, vilket har varit en viktig del av företagets framgång. Deras samarbete har varit en nyckelfaktor i att driva verksamheten framåt.

För att lära sig mer om Mark & Anläggning Simmelsberga AB och deras tjänster kan du besöka deras hemsida på markoanlaggning.se. Där kan du upptäcka mer om deras expertis och tidigare projekt.

Denna utmärkelse som länets entreprenör är en välförtjänt hyllning till Mark & Anläggning Simmelsberga AB:s fortsatta framgång och deras betydande bidrag till markentreprenadbranschen. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta resa och önskar dem all framgång i framtiden.

Stort grattis till (Mark & Anläggning Simmelsberga AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Michael Jönsson
Org.nr: 556744-0697
Mail: michael@markoanlaggning.se
Adress: Simmelsberga 2179 – 268 76 Kågeröd
Län: Skåne län
markoanlaggning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *