Hans Göran Fagerlönn, VD för Malmfältens Kross AB, ert engagemang och ledarskap inom er bransch är en inspirerande berättelse om framgång och hårt arbete.

Hans Göran Fagerlönn, er betoning på god arbetsmoral är inte bara en princip, det är en grundläggande byggsten för att skapa och upprätthålla en framgångsrik verksamhet. Ert fokus på att skapa en positiv arbetsmiljö och uppmuntra en stark arbetsmoral är beundransvärt och skapar en stark grund för Malmfältens Kross AB.

Era insatser med krossning av bergmaterial och maskinentreprenad, som används inom vägmaterial, husbyggen, samt asfalt- och betongballast, är en avgörande del av samhällsbyggandet. Er många års erfarenhet och gedigna kunskap garanterar att ni alltid levererar material av hög kvalitet och håller er till utsatta tidsramar.

Att driva krossanläggningar i norra regionen och samtidigt sträva efter att utöka er kundkrets är ett tydligt tecken på er vision och ert engagemang för tillväxt. Er dedikation till att hålla era maskiner i toppskick, med en egen serviceverkstad för underhåll och reparation, visar på er strävan efter kvalitet och pålitlighet.

Må ert certifikat vara en symbol för er enastående prestationer och er fortsatta framgång som länets ledande entreprenör. Hans Göran Fagerlönn och Malmfältens Kross AB, fortsätt vara en förebild för branschen och bidra till samhällets utveckling på ett hållbart och kvalitativt sätt!

Stort grattis till Hans Göran Fagerlönn – Länets entreprenörer 2023!

VD Hans Göran Fagerlönn
Org.nr: 556444-0724
Mail: malmfaltenskross@gmail.com
Adress: Transportvägen 6 – 982 38 Gällivare
Län: Norrbottens län
malmfaltenskross.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *