Med en passion för måleri och byggverksamhet har Tobias Höjer utmärkt sig som en ledande entreprenör och företagsledare. År 2023 belönades hans dedikation och framstående insatser när han tilldelades priset som länets entreprenör. Hans företag, Målabromma Entreprenad AB, står som en strålande exemplar av framgång inom branschen.

Målabromma Entreprenad AB strävar efter att erbjuda en omfattande och hållbar lösning inom måleri, byggverksamhet, projektledning och byggledning. Tobias och hans team har omfamnat en filosofi där hållbarhet och kundens bästa står i fokus. För dem är kvalitet av yttersta vikt, och det genomsyrar varje projekt de tar sig an.

I en bransch där kvantitet ibland tar överhanden, har Målabromma Entreprenad AB lyckats upprätthålla en imponerande balans. De har placerat sig i framkant när det gäller att erbjuda inte bara tjänster av högsta kvalitet utan också att göra det på ett sätt som är ekologiskt och samhällsmedvetet.

Tobias Höjer själv är en förebild för engagemang och professionalism. Hans ledarskap präglas av en stark drivkraft att överträffa förväntningar och skapa varaktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Han har inte bara byggt upp ett framstående företag utan har också bidragit till att forma en positiv och ansvarstagande kultur inom branschen.

Stort grattis till Tobias Höjer – Länets entreprenörer 2023!

VD Tobias Höjer
Org.nr: 556832-4411
Mail: tobias.hojer@malabromma.se
Adress: saldovägen 4 – 175 62 Järfälla
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *