Vi är stolta över att tilldela Manuela Hansson titeln som länets entreprenör och gratulerar henne till denna välförtjänta utmärkelse. Hennes passion för att leverera högkvalitativ städning och skapa nöjda kunder är beundransvärd och inspirerande.

Manuela Hansson, VD för M Dasilva Städ AB, är en utmärkt entreprenör som har framgångsrikt förvaltat och drivit ett familjeföretag med fokus på städning för både företag och privatpersoner. Hennes engagemang för att upprätthålla en stark och positiv relation med varje kund är tydligt och speglar sig i företagets arbetsmetoder.

M Dasilva Städ AB har etablerat sig som en pålitlig och professionell städtjänst, och Manuela har varit en nyckelfigur i att forma företagets värderingar. Pålitlighet och noggrannhet är inte bara ord för dem, utan verkliga ledord som genomsyrar deras arbete. Målet är enkelt men kraftfullt – att se till att varje kund blir nöjd.

För Manuela och hennes team är kundkontakt av största vikt, och deras arbetsmetoder är präglade av att skapa och bevara starka relationer. Det är detta personliga engagemang och fokus på kundtillfredsställelse som har gjort M Dasilva Städ AB till ett pålitligt val för städtjänster.

Stort grattis till Manuela Hansson – Länets entreprenör 2023!

VD Manuela Hansson
Org.nr: 556967-1968
Mail: info@dasilvastad.com
Adress: Erik Dahlbergsgatan 8B – 211 48 Malmö
Län: Skåne län
mdasilvastad.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *