Magnus Friberg, grundaren av Lugnalandet AB, har blivit hyllad som länets entreprenör för det fantastiska arbete han och hans underbara fru har utfört under alla dessa år.

Magnus och hans fru har alltid strävat efter att göra det lilla extra för sina kunder och brinner verkligen för det de gör. Deras engagemang och passion för sitt arbete genomsyrar varje projekt de tar sig an, och de utför det med hjärtat fullt involverat.

Lugnalandet har en rik historia som sträcker sig tillbaka till en numera riven backstuga vid namn Lugnet, som tillhörde gården Grytbäcke och var en gång ett trumslagarboställe tillhörande Jönköpings Kungliga Regemente. Byggnaden har genom åren haft olika ändamål, från snickerifabrik till hotell, och har en lång historia som sträcker sig ända tillbaka till 1815.

Magnus vill även passa på att tacka sin fantastiska fru Malin, som har varit en viktig del av företagets framgång och som tillsammans driver Lugnalandet med kärlek och hängivenhet.

Vi gratulerar Magnus Friberg och hela teamet på Lugnalandet AB till denna välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör och ser med spänning fram emot deras fortsatta framgångar i framtiden.

Stort grattis till (Lugnalandet AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Magnus Friberg
Org.nr: 556568-5657
Mail: info@lugnalandet.se
Adress: Lugnavägen 4 – 573 61 Sommen
Län: Jönköpings län
lugnalandet.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *