Vi vill rikta ett varmt grattis till VD Kenneth Löfgren för hans framstående arbete som har gjort Löfgrens Miljökonsult & Avlopp AB till en framgångsrik aktör inom branschen. Med hårt arbete och dedikation har Kenneth byggt upp företaget sedan dess grundande år 2011 och etablerat en stark position på marknaden.

Löfgrens Miljökonsult & Avlopp AB är känt för sin förmåga att hitta innovativa och effektiva lösningar inom avloppshantering och miljökonsultation. Kenneth och hans team strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och att överträffa kundernas förväntningar. Genom att skapa en stark relation med sina kunder och samarbetspartners har företaget blivit ett föredraget val för fastighetsägare och företag som behöver expertis inom avloppsfrågor.

Kenneths expertis och engagemang har inte gått obemärkt förbi, och det är ingen överraskning att företaget har utmärkts som länets entreprenör två år i rad. Hans förmåga att lösa komplexa problem och att leverera skräddarsydda lösningar har gjort honom och hans företag till branschens ledare.

Vi gratulerar Kenneth Löfgren och Löfgrens Miljökonsult & Avlopp AB till deras välförtjänta framgångar och ser fram emot att fortsätta följa deras resa mot nya höjder inom branschen.

Stort grattis till (Löfgrens miljökonsult & avlopp AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Kenneth Löfgren
Org.nr: 556845-4663
Mail: info@lofgren-miljo.se
Adress: FREGATTVÄGEN 4 5 TR – 117 68 Stockholm
Län: Stockholms län
lofgren-miljo.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *