Thomas Töreland och Ljungvalla Metall AB har blivit erkända som länets framstående entreprenörer, och deras insatser förtjänar att uppmärksammas. Thomas har genomgått en imponerande resa där han alltid har satt hög kvalitet och utmärkt kundbemötande i fokus.

En hyllning riktas också till Thomas fru, Helena, vars stöd och närvaro har varit ovärderlig under hela resan. Deras partnerskap och gemensamma insatser har bidragit till framgången för Ljungvalla Metall AB och dess verksamhet.

Ljungvalla Metall AB är dedikerade till tillverkning av harvar och andra produkter av järn och metall. Deras engagemang för att leverera högkvalitativa produkter och tillhandahålla enastående service har gjort dem till en betydande aktör inom branschen.

Genom att lyfta fram Thomas Töreland och Ljungvalla Metall AB vill vi erkänna deras betydande bidrag till näringslivet och samhället som helhet. Deras hängivenhet och arbete är en inspiration för andra företagare och en källa till stolthet för det lokala näringslivet.

Stort grattis till (Ljungvalla Metall AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Thomas Töreland
Org.nr: 556527-7604
Mail: ljungvalla@telia.com
Adress: ÅGATAN 6 – 334 32 Anderstorp
Län: Jönköpings län
ljungvallametall.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *