Lamula Thorén är en verklig entreprenör med ett hjärta fullt av omsorg. Hennes företag, Livis Omsorg AB, har blivit utnämnt till länets entreprenör för 2023, och det är inte svårt att förstå varför. Lamula har hängivit sig åt att leverera vård och omsorg av högsta kvalitet och samtidigt skapa en arbetsmiljö där varje anställd kan blomstra och vara sig själva.

I hjärtat av Lamulas filosofi ligger människorna – både de som arbetar inom företaget och de som tar emot deras vårdtjänster. Hon förstår att för att leverera den bästa vårdkvaliteten måste man ha rätt personer på plats, och det innebär inte bara kompetens utan också förmågan att skapa en varm och inkluderande miljö.

För Lamula är trivsel och välbefinnande för både personal och kunder av högsta prioritet. Att skapa en kultur där alla kan vara sig själva och trivas är en nyckelaspekt av hennes framgång. Det handlar inte bara om att ge vård och omsorg, utan att skapa meningsfulla och positiva relationer som verkligen gör skillnad i människors liv.

Vi gratulerar Lamula Thorén till att ha blivit länets entreprenör för 2023 och vi ser fram emot att följa hennes fortsatta arbete med att förbättra livet för dem hon tar hand om och dem som arbetar i hennes företag. Hennes dedikation till kvalitet och människor är en inspiration för oss alla.

Stort grattis till Lamula Thorén – Länets entreprenör 2023!

VD Lamula Thorén
Org.nr: 556810-7196
Mail: lamula.thoren@livissomsorg.se
Adress: Jungfrugatan 13 – 114 44 Stockholm
Län: Stockholms län
https://livissomsorg.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *