Det är med stor stolthet och beundran som vi gratulerar Andreas Lissbol till utmärkelsen som länets entreprenör för 2023. Hans företag kommer att bedriva teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik, där de kommer att vara aktiva som byggledare, projektledare, installationsledare och erbjuda teknisk rådgivning inom byggsektorn.

Andreas Lissbol har en lång och framgångsrik karriär inom branschen, och hans rykte som en av de bästa är vida känt i hela länet. Han är en sann mästare inom sitt område och hans engagemang och kompetens har varit avgörande för hans framgång.

Det är med spänning vi ser fram emot hans kommande projekt med att bygga tunnelbana, vilket är en imponerande och ambitiös uppgift. Andreas är eftertraktad inom sin bransch, och hans arbete har en direkt inverkan på samhällsutvecklingen.

Andreas vill även rikta en hjärtlig hyllning till sin gamla mentor, Emil Hansson, som har delat med sig av sin visdom och erfarenhet och bidragit till Andreas egen utveckling och framgång.

Andreas Lissbol är en förebild för andra inom branschen, och hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hans hängivenhet och skicklighet. Vi ser med stor förväntan fram emot att följa hans fortsatta resa och de imponerande projekt som ligger framför honom. Grattis till Andreas Lissbol och hans företag för denna välförtjänta utmärkelse!

Stort grattis till Andreas Lissbol – Länets entreprenör 2023!

VD Andreas Lissbol
Org.nr: 559114-4752
Mail: andreas.lissab@gmail.com
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *