VD Andreas Lissbol och hans företag Lissab AB har blivit hyllade för deras framstående arbete och bidrag till bygg- och anläggningssektorn i Stockholms län. Andreas tar tillfället i akt att tacka sin mentor, Emil Hansson, vars vägledning och erfarenhet har varit en avgörande faktor för hans framgångar.

Med många år av erfarenhet och ett gott rykte inom branschen är det ingen överraskning att Andreas är ansedd som en av de främsta inom sitt område. Nu står han inför ett spännande nytt uppdrag med att leda byggandet av en tunnelbana, ett projekt som välkomnas med spänning och förväntan.

Lissab AB kommer att verka som en teknisk konsult inom bygg- och anläggningsteknik, med fokus på att agera som byggledare, projektledare, installationsledare och erbjuda teknisk rådgivning inom byggsektorn. Med två år som vinnare av länets entreprenörsutmärkelse i rad, är det tydligt att företaget och dess ledning fortsätter att leverera kvalitet och innovation. Vi önskar Andreas och Lissab AB all framgång i deras kommande projekt och fortsatta arbete för att forma framtidens byggbransch.

Stort grattis till (Lissab AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Andreas Lissbol
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *