Sven Ingvar Hansson, en välkänd entreprenör inom fastighetsbranschen, har spelat en betydande roll i länets utveckling genom sitt företag, Lilla London Fastighets AB. Med en imponerande portfölj av fastigheter genom åren har Ingvar bidragit till samhällets tillväxt och utveckling.

Bakom varje framgångsrik entreprenör finns en stark supportstruktur, och Ingvar är inget undantag. Han vill framföra sitt djupaste tack till sin mor, som har varit en stabil stöttepelare genom årens lopp. Dessutom vill han hylla sin livspartner, Catrine, som har varit en oumbärlig del av både hans personliga och professionella resa sedan över fyrtio år tillbaka.

Lilla London Fastighets AB har ett brett verksamhetsområde och erbjuder konsulttjänster i samband med fastighetsöverlåtelser, byggnation samt köp, försäljning och förvaltning av fast egendom och värdepapper. Genom att förstå marknadens behov och att kontinuerligt leverera kvalitetstjänster har företaget blivit en pålitlig partner inom fastighetsbranschen och ett namn att lita på för både privatpersoner och företag.

Stort grattis till (Lilla London Fastighets AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Sven Ingvar Hansson
Org.nr: 556965-9039
Mail: Lilla.london@telia.com
Adress: Lilla Skogsvägen 3 – 444 60 Stora höga
Län: Västra götaland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *