Martin Langner, VD för Langner Horsetec AB, är en passionerad entreprenör och hovslagare inom hästbranschen. Martin skor hästar upp till OS och VM nivå. Martins fru har ägnat sig åt att rida in och och utbilda unghästar av högsta kvalitet. Med en gedigen erfarenhet från sitt arbete på Stockholms Hästklinik har Martin skapat ett företag som präglas av professionalism och engagemang.

I sitt arbete har Martin och hans fru inte bara levererat högkvalitativa hästar utan även byggt upp starka relationer med samarbetspartners och kunder, varav Malin Baryard är en utav hans främsta kunder .Han vill rikta ett varmt tack till Stockholms Hästklinik för den värdefulla erfarenhet och kunskap han har fått därifrån.

Utöver detta vill Martin även tacka sin fru och hela sin familj för det ovärderliga stödet och engagemanget. Att driva ett företag är inte bara en individuell prestation utan också en kollektiv insats, och Martin hyllar alla som har varit en del av hans framgångsresa.

Vi är stolta över att tilldela Martin Langner och Langner Horsetec AB titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta följa deras positiva inverkan på hästbranschen.

Stort grattis till Martin Langner – Länets entreprenörer 2023!

VD Martin Langner
Org.nr: 556865-9477
Mail: ekonomi.ml@telia.com
Adress: MARKEBY LILLGÅRD 1 – 585 63 Linghem
Län: Östergötlands län
horsetec.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *