Vi vill rikta ett stort grattis till Angelika Berglin och hennes företag, Kvarndammens Bed & Breakfast AB, för deras utmärkelse som länets entreprenör. Sedan dess grundande år 1996 har Kvarndammens Bed & Breakfast varit ett hemtrevligt och familjärt ställe för resenärer att bo på.

Under januari 2022 tog familjen Berglin över verksamheten, med Angelika Berglin som VD. Sedan dess har företaget blomstrat, och deras fokus på enastående kvalitet och varmt välkomnande har gjort dem till en favorit bland både lokalbefolkning och besökare.

Kvarndammen är känt för sina mysiga rum och charmiga café, där de erbjuder unikt kaffe som produceras på plats från deras egna kaffebönor. Deras vision är att ge varje gäst en avkopplande och minnesvärd vistelse. Deras dedikation till att skapa en positiv upplevelse för varje gäst har resulterat i många rekommendationer och ett starkt rykte som en av de bästa platserna att bo på i länet.

Vi önskar Angelika Berglin och Kvarndammens Bed & Breakfast AB fortsatt framgång och ser fram emot att se deras verksamhet fortsätta att blomstra och välkomna gäster under många år framöver.

Stort grattis till (Kvarndammens Bed & Breakfast AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Angelika Berglin
Org.nr: 556299-4367
Mail: Info@kvarndammens.se
Adress: Brogatan 3 – 574 34 Vetlanda
Län: Jönköpings län
kvarndammens.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *