Karin Spjuth, den dynamiska entreprenören bakom Kroppskliniken Tyresö, Karin Spjuth AB, förtjänar den högt respekterade utnämningen till länets entreprenör!

Hennes passion för kroppen och dess optimala välmående har präglat hennes framgångsrika resa inom kroppsvård under de senaste 21 åren. Kroppskliniken, med över 16 engagerade personer är en pärla som erbjuder en omfattande lista av tjänster och behandlingar, inklusive IR-bastu. Yoga, personlig träning, LPG, massage, reiki, healing, fotvård, naprapati, stressreducering, utbildningar, retreats, holistisk och resultatinriktad hudvård, ansiktsbehandling, IPL hudföryngring, IPL hårborttagning med mera.

Karins dedikation till mångsidighet och kroppens välbefinnande strålar igenom företagets breda utbud. Inte bara en företagsledare utan även en inspirerande lärare, sprider Karin kunskap och välmående genom yoga till människor i alla åldrar. Hennes filosofi, att ingen är för gammal eller för ung för att ta hand om sin kropp, skapar en inkluderande och stödjande gemenskap.

Må certifikatet vara en stolt symbol för Kroppsklinikens enastående prestationer och positiva påverkan på samhället. Fortsätt vara en förebild inom kroppsvård och hälsa, Karin, du är verkligen en pärla och en inspiration för alla som strävar efter optimalt välbefinnande!

Stort grattis till Karin Spjuth och Kroppskliniken – Länets entreprenörer 2023!

VD Karin Spjuth
Org.nr: 559158-3025
Mail: karin@kroppskliniken.se
Adress: VENDELSÖVÄGEN 27 – 135 51 Tyresö
Län: Stockholms län
kroppskliniken.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *