Göran Sahlsten, en av grundarna och VD för Klinte El Aktiebolag, har varit en hängiven företagsledare sedan 1978. Företaget, startat av hans far 1975, har vuxit och utvecklats under deras gemensamma arbete fram till 2003. De senaste 20 åren har Göran tagit täten och lett företaget till nya höjder.

Klinte El Aktiebolag, som började som en lokal aktör i Klinte, har nu expanderat sitt arbetsområde och utför elektroniska installationer över hela länet. Göran har alltid hållit fast vid sina ledord – ärlighet, hårt arbete, och kvalitet. Dessa principer har varit grundläggande för företagets framgång.

Bakom varje framstående entreprenör finns ofta en stark stöttande kraft. För Göran är det ingen annan än hans fru, Ulla Sahlsten. Hennes ovärderliga bidrag som bollplank och stöttepelare har varit avgörande, och hon sköter även företagets bokföring. Göran är ödmjuk inför hennes insatser och tackar henne hjärtligt för allt stöd genom åren, trots att de också har uppfostrat fyra barn tillsammans. Det är med glädje och erkännande vi tilldelar Göran Sahlsten titeln Länets Entreprenör 2023.

Stort grattis till Göran Sahlsten – Länets entreprenör 2023!

VD Göran Sahlsten
Org.nr: 556270-1044
Mail: Klinteel@telia.com
Adress: Levide bocksarve 175 – 623 53 Hemse
Län: Gotlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *