Det är med stor glädje vi gratulerar Jonas Granander till att ha blivit utnämnd till länets entreprenör för andra året i rad först 2023 och nu 2024!

Med över 25 års erfarenhet inom branschen och en stark familjär koppling till ventilation har Jonas gjort avtryck inom sitt område. Ventilationsverksamhet har varit en del av Jonas liv ända sedan barndomen, med flera familjemedlemmar som också är verksamma inom samma bransch.

Jonas Granander grundade Klimat & Fastighetsteknik i Trosa AB år 2019, och sedan dess har företaget expanderat i en imponerande fart. Med en passion för sitt arbete och en stark vilja att leverera högkvalitativa tjänster har Jonas och hans team inte bara etablerat sig på hemmaplan utan även expanderat till att åta sig uppdrag i flera närliggande regioner, inklusive Uppsala, Stockholm och Södermanlandslän.

Inget uppdrag är för stort eller för litet för Jonas och hans dedikerade team. Genom ramavtal med betydande organisationer som Statens fastighetsverk och Stockholmsmässan har Klimat & Fastighetsteknik i Trosa AB visat sin förmåga att leverera på högsta nivå och ta sig an utmanande projekt med framgång. Med en stark inriktning på kundnöjdhet och högsta standarder för arbete har Jonas Granander och hans företag cementerat sin position som ledande inom branschen och förtjänar denna prestigefyllda utmärkelse.

Stort grattis till (Klimat & Fastighetsteknik i Trosa AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Jonas Granander
Org.nr: 559200-3239
Mail: jonas@ventilationonline.se
Adress: GÄRDESVÄGEN 10 – 619 73 Vagnhärad
Län: Södermanlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *