Lars har verkligen lyft Klemo Data AB till oanade höjder genom sina enastående prestationer som entreprenör. Hans passion och ledarskap har varit den drivande kraften bakom företagets framgångar, och det starka och kvalitativa team han har byggt upp är en sann testamente till hans förmåga att inspirera och motivera.

Att driva ett företag framåt är ingen lätt uppgift, men Lars har inte bara tagit sig an utmaningen utan har också excellerat i den. Stödet från hans familj, som har funnits där som en konstant peppning, har säkert varit en viktig del av den resan. Det är en fin påminnelse om vikten av stöd och gemenskap i affärsvärlden.

Resultaten talar för sig själva när det gäller Klemo Data AB. Företaget strålar av hög kvalitet och har skapat en stark relation med sina kunder från första ögonkastet. Det är tydligt att Lars och hans team inte bara strävar efter att uppfylla förväntningarna utan att överträffa dem.

Vi är stolta att tilldela Lars och Klemo Data AB titeln Länets Entreprenör 2023. Det är en välförtjänt utmärkelse för en passionerad och dedikerad entreprenör och ett företag som har gjort avtryck genom sin höga kvalitet och kundnöjdhet.

Stort grattis till Lars Klemo – Länets entreprenörer 2023!

VD Lars Klemo
Org.nr: 556637-5209
Mail: lasse@klemo.se
Adress: LASTVÄGEN 21 – 981 38 Kiruna
Län: Norrbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *