Det är med stor glädje och erkännande som vi hyllar Kerstin Högdén, grundaren av Kerstin H Redovisningskonsult AB, för hennes enastående insatser och dedikation som har gjort henne till länets entreprenör. Kerstin har inte bara visat enastående professionalism och expertis inom sitt arbetsområde, utan också en stark passion och engagemang för det hon gör.

Kerstin och hennes man har arbetat i symbios för att bygga upp Kerstin H Redovisningskonsult AB till det framstående företag det är idag. Deras gemensamma ansträngningar och engagemang har varit en nyckel till framgång, och de har gång på gång levererat högkvalitativa tjänster till sina kunder.

Genom sitt företag erbjuder Kerstin H Redovisningskonsult AB professionella redovisningstjänster och administrativa lösningar som möter behoven hos både små och medelstora företag. Kerstin och hennes team strävar alltid efter att överträffa sina kunders förväntningar och göra det lilla extra för att säkerställa deras fulla tillfredsställelse.

Kerstin vill rikta en särskild hyllning till sin underbara man, som har varit hennes stöttepelare och partner genom alla år. Deras samarbete och ömsesidiga support har varit avgörande för företagets framgång, och tillsammans har de byggt upp en verksamhet som präglas av integritet, professionalism och excellens.

Kerstin H Redovisningskonsult AB är inte bara ett företag, det är en symbol för hårt arbete, hängivenhet och passion. Vi är stolta över att hylla Kerstin och hennes team för deras framstående prestationer och önskar dem fortsatt framgång och välgång i framtiden.

Stort grattis till (Kerstin H Redovisningskonsult AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Kerstin Högdén
Org.nr: 559067-5046
Mail: kerstin@hogdens.se
Adress: Tillinge Hässelby 5 – 745 94 Enköping
Län: Uppsala län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *