Anna Lundin och Martin Lundin, ägare av städbolaget, är ett kraftfullt team av drivna och kvalitetsinriktade entreprenörer. Anna inledde sitt städbolag i Stockholm och har sedan dess varit en förebild när det gäller att söka perfektion och leverera högkvalitativa tjänster.

Med Anna och Martins gemensamma passion och hängivenhet har de skapat en framgångsrik verksamhet som präglas av professionalism och kundfokus. Deras förmåga att arbeta tillsammans och komplettera varandra i företagsledningen har varit avgörande för bolagets framgång.

Anna och Martin är inte bara affärspartners utan även livspartners, och deras starka partnerskap har varit en nyckelfaktor för att driva företaget framåt. Genom att kombinera sina individuella styrkor och skapa en gemensam vision har de skapat ett städbolag som eftersträvar perfektion och överträffar kundernas förväntningar.

Det är med stor glädje vi tilldelar Anna Lundin och Martin titeln Länets Entreprenör 2023. Deras dedikation och samarbete är en inspiration för andra. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa och önskar dem fortsatt tillväxt och framgång.

Stort grattis till Anna Lundin och Hans Martin Lundin – Länets entreprenörer 2023!

VD Anna Lundin och Hans Martin Lundin
Org.nr: 559161-9324
Mail: anna_broman@live.se
Adress: FÅLLBRUNNAVÄGEN 27 C – 137 91 Västerhaninge
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *