Joakim och Karlskoga MåleriService AB har inte bara utnämnts till länets entreprenör, men även mottagit ett välförtjänt certifikat från oss för deras enastående prestationer. Deras engagemang och dedikation till konst och hantverk, särskilt inom måleri, har gjort dem förebilder inom branschen.

Joakim, med överlägsen erfarenhet och skicklighet inom måleri, har företaget varit en pålitlig aktör för dem som söker högkvalitativa målartjänster. Genom att sätta kundnöjdhet och estetik i främsta rummet har Karlskoga MåleriService AB byggt upp ett starkt rykte och lojala kundrelationer.

Vi vill även betona betydelsen av stödet från Joakims fru, som har varit en kraftfull medspelare i företagets framgång. Att driva och utveckla ett företag är en gemensam ansträngning, och deras samarbete har varit nyckeln till att övervinna utmaningar och fira framgångar.

Som företag fortsätter Karlskoga MåleriService AB att erbjuda hantverkstjänster av hög kvalitet och sprider färg och skönhet i sitt lokala samhälle. Vi ser med glädje fram emot att följa deras fortsatta framgångar och bidrag till konst och hantverk.

Stort grattis till Karlskoga MåleriService AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Joakim Aldrin
Org.nr: 559214-6400
Mail: info@kgamaleriservice.se
Adress: HYTTSKOGSVÄGEN 4 – 691 52 Karlskoga
Län: Örebro län
kgamaleriservice.se

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *